Boende

Hotell, stuga eller camping?

Tips om boendealternativ i Kalmar med omnejd

Kalmar city

Guldplejset

Här kan du stå med din husbil eller husvagn riktigt nära tävlingsplatsen på Fredriksskans arena – kan det bli bättre? Från ställplatserna är det ca 100 meter till banorna på Fredriksskans och ca 800 meter till Lindös tävlingsplats. För att stå på denna plats är dealen att hjälpa till under tävlingen och vi kommer att lägga mycket energi på att få till ett fungerande funktionärsschema för dig som tävlar. Ungefär en klass per dag, eller motsvarande, kommer insatsen att vara från din sida.

Bokningen kommer att öppna igen hösten 2021. 

Calmar stadshotell

Calmar stadshotell välkomnar alla hundar att följa med utan extra kostnad och erbjuder dessutom en spektakulär Guldagility-deal: 10% rabatt på ordinarie priser. De har ett begränsat antal hundrum så det är först till kvarn som gäller.
Bokas via telefon 0480- 496900 eller via mail: calmarstadshotell@profilhotels.se Uppge: Guldagility

First Hotel Witt

Hotell Witt är centralt belägen i Kalmar och finns ungefär fyra agilitybane-längder från tävlingsplatsen. En grym frukostbuffé ingår i priset och fri WiFi. Hotell Witt hälsar alla hundar hjärtligt välkomna och kommer att öppna upp flera extra hundrum under Guldveckan!

www.helgesbo.se

Helgesbo är hundraprocent hundvänligt - ett ställe i skön natur med hunden i fokus där du kan välja att sova i vandrarhem, B&B eller stuga. Det ligger ungefär 30 minuters bilväg från Fredriksskans och de erbjuder extra bra pris till våra funktionärer. Boka via info@helgesbo.se

www.eriksorecamping.se

Sväng höger efter Ölandsbron och du hamnar på direkten på Eriksöre camping, som lummig och strandnära välkomnar både dig och din hund under Guldagilityveckan. Som "Sveriges mest hundvändliga camping" hittar du hundbad, agilitybana, aktiveringsbana och rastgård på campingen.

www.kcsaxnas.se

Hos Kronocamping Saxnäs är hundar alltid varmt välkomna - här finns hundbad med sandstrand, hunddusch och en inhägnad agilityplan! För den som har familj med sig finns här ett stort utbud av aktiviteter under sommaren och alla sorters boende som stugor, villavagnar och givetvis campingplatser för husvagnar och husbilar. Campingen ligger endast en kvart från tävlingsplatsen.

a