Domare

Svenska stjärnor och internationella guldkorn

Guldagility är mycket stolta att få presentera:

Stefanie Semkat är en internationell domare med tunga meriter på listan. Hon har dömt på många stora mästerskap och tävlingar över hela världen och vi är glada över att välkomna henne tillbaka till Guldagility för tredje gången!​
Stefanie Semkat
Tyskland
Fanny Gott är en av Sveriges riktigt stora agilityprofiler. Instruktör, författare, poddare och en uppskattad, innovativ domare som alltid bjuder på spännande banor med grymma linjer. Vi ser fram emot att ha Fanny Gott på Guldagility! ​
Med ett öga för utmaningar är Tamás Tráj från Ungern en av de stora inom agility, med världen som arbetsplats. Uppskattad domare, älskad instruktör - vi är otroligt glada över att välkomna Tamás Tráj till vårt domarteam!​
Tamás Tráj
Ungern
Står Tina Karlsson med domarpipan på banan så är det lika bra att göra sig redo för fullt ös och mycket spring! För när Tina gör banor är det snabba fötter och tassar som gäller. Vi är toppenglada över att ha Tina Karlsson i Guldagilitys domarteam!
Tina Karlsson
Sverige
Seppo Savikko är en mästare på att designa snabba, utmanande banor som ställer samarbete och teknik på sin spets! Han har dömt på flera mästerskap både i Sverige och internationellt och vi är superglada att välkomna Seppo till Guldagility! ​
Seppo Savikko
Finland
Åsa Wrede är en av de stora eldsjälarna inom svensk agility. Hon är varmt engagerad för att utveckla agility till en sport för alla, bland annat med arbetet att införa fem storleksklasser. Vi är mäkta stolta över att få med Åsa Wrede i vårt domarteam!​
Åsa Wrede
Sverige
Bernd Hueppe har varit domare sedan 1997, dömt i över 20 länder runt om i världen, inklusive två VM och två EO, och levererar helt fantastiska banor, tekniska och snabba, med säkra linjer och överraskande utmaningar!
Bernd Hueppe
Österrike
Emma Broberg, ett guldkorn bland våra svenska domare. Hon gör banor som glittrar som hela solen och bjuder in till agilityglädje för både hundar och förare. Vi är så glada över att välkomna Emma Broberg till vårt domarteam!
Emma Broberg
Sverige
Reetta Pirttikoski - en internationell domare med ett hjärta för agilitykärlek, en själ för agilityglädje, och med banor som både utmanar och överraskar! Vi är så glada över att få välkomna Reetta Pirttikoski till vårt team av Guldagility-domare!
Reetta Pirttikoski
Finland
Att få springa Malin Tångring-banor är en ljuvlig upplevelse! Alltid säkra linjer för hunden, blandat med utmaningar där både teknik, fart och hinderkunskap ställs på sin spets. Vi är så glada att vi får med Malin Tångring till Guldagility-teamet!
Malin Tångring
Sverige
Kine Eimhjellen - en av de mest spännande, internationella domarna på gång just nu! Sprudlande och spektakulära banor med agilitykärlek över hela tänket, man blir bara helt lycklig när man ser det! Välkommen till domarteamet!
Anna Käll tävlar och tränar på hög nivå med sina hundar i small, medium och large, och hon har en genuint intresse för spännande bankonstruktion för alla storlekar - vilket syns i hennes genomarbetade banor med häftiga utmaningar!
Viktoria Lundh är sannerligen en uppskattad domare vars kännetecken är banor med genomarbetade linjer, en ständigt aktuell touch på bandesignen och med en tanke bakom allt. Vi är så glada över att ha henne med i vårt domarteam!
Viktoria Lundh
Sverige

a