Domare

Svenska stjärnor och internationella guldkorn

Guldagility är mycket stolta att få presentera:

Stefanie Semkat är en internationell domare med tunga meriter på listan. Hon har dömt på många stora mästerskap och tävlingar över hela världen och vi är glada över att välkomna henne tillbaka till Guldagility för tredje gången!​
Stefanie Semkat
Tyskland
Fanny Gott är en av Sveriges riktigt stora agilityprofiler. Instruktör, författare, poddare och en uppskattad, innovativ domare som alltid bjuder på spännande banor med grymma linjer. Vi ser fram emot att ha Fanny Gott på Guldagility! ​
Med ett öga för utmaningar är Tamás Tráj från Ungern en av de stora inom agility, med världen som arbetsplats. Uppskattad domare, älskad instruktör - vi är otroligt glada över att välkomna Tamás Tráj till vårt domarteam!​
Tamás Tráj
Ungern
Jocke Tangfelt är en eftertraktad domare till internationella mästerskap och stortävlingar över hela världen. Och det är inget konstigt, för älskar man agility så älskar man en Jocke-bana. Välkommen till Guldagilityteamet Jocke Tangfelt!
Jocke Tangfelt
Sverige
Seppo Savikko är en mästare på att designa snabba, utmanande banor som ställer samarbete och teknik på sin spets! Han har dömt på flera mästerskap både i Sverige och internationellt och vi är superglada att välkomna Seppo till Guldagility! ​
Seppo Savikko
Finland
Anna Käll tävlar och tränar på hög nivå med sina hundar i small, medium och large, och hon har en genuint intresse för spännande bankonstruktion för alla storlekar - vilket syns i hennes genomarbetade banor med häftiga utmaningar!
Bernd Hueppe har varit domare sedan 1997, dömt i över 20 länder runt om i världen, inklusive två VM och två EO, och levererar helt fantastiska banor, tekniska och snabba, med säkra linjer och överraskande utmaningar!
Bernd Hueppe
Österrike
Emma Broberg, ett guldkorn bland våra svenska domare. Hon gör banor som glittrar som hela solen och bjuder in till agilityglädje för både hundar och förare. Vi är så glada över att välkomna Emma Broberg till vårt domarteam!
Emma Broberg
Sverige
Kine Eimhjellen - en av de mest spännande, internationella domarna på gång just nu! Sprudlande och spektakulära banor med agilitykärlek över hela tänket, man blir bara helt lycklig när man ser det! Välkommen till domarteamet!
Att få springa Malin Tångring-banor är en ljuvlig upplevelse! Alltid säkra linjer för hunden, blandat med utmaningar där både teknik, fart och hinderkunskap ställs på sin spets. Vi är så glada att vi får med Malin Tångring till Guldagility-teamet!
Malin Tångring
Sverige

a