Funktionär

#gillaenfunkis

Gänget som sätter guldkant på agilityfesten!

Du är viktig för oss

Vi vill bjuda på en agilityfest för alla - alla klasser, alla storlekar, alla dagar - och vi vill ha roligt tillsammans! Roligt för oss är att förutom det uppenbara - springa grym agility på fantastiska gräsmattor för en härlig mix av häftiga domare - också att få till riktigt bra tävlingsdagar på alla möjliga sätt vi kan komma på. Ett exempel på det är 👉 rimligt långa tävlingsdagar.

Vi har gott om plats för många banor, vilket innebär att vi kan börja tävlingsdagen i lagom tid och också sluta den i lagom tid, så det finns tid för umgänge, bad, shopping och återhämtning. Därför betyder det enormt mycket för oss med all hjälp vi kan få att få tävlingsdagarna att rulla på så smidigt som möjligt. Korta dagar ger korta funktionärspass. Varje handtag gör skillnad, litet som stort, och vi värdesätter din hjälp massor i läggandet av vårt gigantiska funktionärspussel.

Vill du hjälpa till under Guldagility? Lite, mycket eller mittemellan? Allt är välkommet! 😃❤️ Klicka hit och fyll i formuläret här: